Heeft uw bedrijf nog toekomst?

Op 15 mei a.s. wordt, in geheel vernieuwde vorm, het Jaarcongres Kwaliteit 2018 georganiseerd.

 

In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend kunnen meebewegen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol? Onze hele manier van werken en ­organiseren vraagt om een niet aflatende stroom aan ­innovaties, op steeds meer deelgebieden. Technologische maar bijvoorbeeld ook ­sociale ­ontwikkelingen vormen bedreigingen maar ­gelukkig ook kansen. Maar die zult u wel moeten herkennen en kunnen benutten!

Bent u veel te druk om nieuwe kansen te zien? Of gunt u zichzelf de tijd om na te denken over zaken als continu verbeteren en innovatie? Neem eens afstand van uw dagelijkse werkzaamheden en pak een moment om deze kennis tot u te nemen. Kom ook naar dit inspirerende congres, laat u verrassen door de antwoorden en leer van drie topsprekers en verschillende toonaangevende partijen wat deze ontwikkelingen voor u én uw ­organisatie betekenen… en hoe u hier concreet (!) op in kunt spelen.

 

Locatie

Dit jaar wordt het congres gehouden in De Rijtuigenloods in Amersfoort: een unieke locatie! De hoge constructie, historische rijtuigen en authentieke industriële spoorelementen, het trendy interieur en de uitstekende catering zorgen ervoor dat u zich meteen thuis zult voelen. Prima bereikbaar per openbaar vervoer, direct naast station Amersfoort. Komt u met de auto? Er is ruime parkeergelegenheid en de programmering is zo uitgekiend, dat u zich niet in de ochtend- of avondspits hoeft te storten. De Rijtuigenloods is daarmee de perfecte locatie voor het Jaarcongres Kwaliteit 2018.

 

Stationsplein en kennissessies

Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen worden verschillende informatiesessies aangeboden. U kiest op de dag zelf welke workshops, masterclasses, presentaties en demo’s u wilt bezoeken. De meesten daarvan worden meerdere keren gehouden, zodat u er aan zoveel mogelijk kunt deelnemen. Er is dan ook voldoende tijd voor ingeruimd: zo’n drie uur.

De sessies gaan in op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie kunnen spelen en zijn sterk gericht op het aanreiken van oplossingen waar u echt iets mee kunt!

 

Ontmoet elkaar

Dit unieke congres is natuurlijk een ideale plek om vakgenoten te ontmoeten. Dat kan gedurende de dag, bij de netwerkborrel en het diner, maar ook al voorafgaand aan het evenement. Bekijk via de speciale LinkedIn groep wie ook naar het congres komen en leg vooraf contact met de andere deelnemers.

 

Voor wie?

Het Jaarcongres Kwaliteit is gericht op kwaliteits (KAM)-managers, bestuurders/directieleden, leidinggevenden, auditoren, team- en projectleiders, beleidsadviseurs, consultants, MKB-ondernemers, enzovoort. Deelnemers ontvangen na afloop het programma en een bewijs van deelname t.b.v. aanvraag PE-punten.

 

Deelnemen?

Klik hier om u aan te melden!