Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?

Workshop

Hoe verrijkt duurzaamheid/MVO het vak van de KAM-manager?

Waren vroeger eisen van klanten het kader normstellend kader van kwaliteitszorg, tegenwoordig zijn deze vervangen door maatschappelijk verwachtingen van vele groepen stakeholders. Stond customer initimacy centraal: nu gaat het om stakeholder initimacy! En daarmee bereikt duurzaamheid / maatschappelijk verantwoord ondernemen het vakdomein van de KAM-manager. Een prachtkans om het vak verder te verrijken en ook van meer strategische betekenis te voorzien.

 

In deze workshop neemt Rob van Tilburg u interactief mee in de wereld van duurzaam ondernemen. Aan de orde komen megatrends, de betekenis van de Sustainable Development Goals, ontwikkelingsfasen van duurzaam ondernemen, stakeholderdialoog en de toekomstige rol van de KAM-manager en het starten met MVO.

Maar vooral is er veel ruimte voor uw vragen over het vakgebied duurzaam ondernemen!

Rob van Tilburg is als senior adviseur verbonden aan adviesbureau Sustainalize en begeleidt ondernemingen met raad en daad bij het vormgeven van duurzaam ondernemen. Hij is auteur van het boek Duurzaam Ondernemen Waarmaken, dat via praktische routes beschrijft hoe een onderneming duurzaamheid echt kan integreren in de bedrijfsvoering.

Over deze kennissessie

Partner Sustainalize
Spreker Rob van Tilburg
Tijd 14.00 tot 15.00 uur

Geinteresseerd in deze en andere kennissessies? Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen bieden onze partners u kennissessies aan waar wordt ingegaan op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie spelen. Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.