ISO 45001: Gezond & Veilig Werken en ‘Embedded Risk Management’

Workshop

ISO 45001: Gezond & Veilig Werken en ‘Embedded Risk Management’

Een gezonde en veilige werkomgeving lijkt over het algemeen vanzelfsprekend, zowel voor werknemers als werkgevers. In Nederland krijgen echter jaarlijks 230.000 werknemers een arbeidsongeval (dat zijn welgeteld 600 slachtoffers per dag) en zijn er 80 tot 90 dodelijke slachtoffers te betreuren.

 

Meer weten over Gezond en Veilig Werken en hoe dit vitale aspect van risicomanagement nog beter te integreren in een risicogestuurde bedrijfsvoering? Sluit aan bij een van de kennissessies van Bureau Veritas.

Erik van der Graaf (Bureau Veritas) verzorgt een praktische introductie van ISO 45001 en gaat nader in op de koppeling en integratie van ISO 45001 en andere managementsystemen in een totaalaanpak van ‘embedded risk management’.

Over deze kennissessie

Partner Bureau Veritas
Spreker Erik H. van der Graaf
Tijden Deze kennissessie duurt 20 minuten en vindt plaats om 13.15, 13.45 en 14.15 uur

Geinteresseerd in deze en andere kennissessies? Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen bieden onze partners u kennissessies aan waar wordt ingegaan op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie spelen. Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.