Kom op: samen gaan we méér winst maken!

Workshop

Kom op: samen gaan we méér winst maken!

Winst voor alle stakeholders welteverstaan. Want als kwaliteitsmanager sta je midden in de operatie en heb je een geweldig overzicht op alles wat er in de organisatie speelt, én beter kan. Met al jouw kennis en kunde lever je een fantastische bijdrage om verspilling terug te dringen, tijd te winnen en het resultaat een boost te geven. Die waardevolle bijdrage moet je wel inzichtelijk maken voor directie en management en bovenal ook kwantificeren.

Weet jij hoeveel jouw inzet bijdraagt aan de winst?

 

Kom in actie en bezoek de Comm’ant kennissessies tijdens het Jaarcongres Kwaliteit. In 45 minuten ontdek je hoe je met de praktische aanpak en tools van Comm’ant de winstgevendheid van jouw organisatie vergroot.

 

Tijdens de sessie doorlopen we 3 stappen:

 

Why

Waarom wil je zaken beter organiseren (en daarvoor tijd en middelen krijgen)? Met een business case voor kwaliteit maak je dat inzichtelijk voor MT/directie. Bewijs waar je waarde toevoegt.

Meer winst door:

  • Kosten verlagen
  • Risico’s reduceren
  • Doorlooptijd verkorten
  • Volume vergroten
  • Prijs ontwikkelen

 

What

We demonstreren drie praktische instrumenten: 1. Process Strategy Canvas, 2. Process Model Canvas en 3. Resultaatgericht Procesmodel. Deze tools geven je het vermogen om, samen met je team, de bedrijfsvoering te optimaliseren op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

 

Wow!

Je hebt het voor elkaar. Jouw stakeholders zijn meer dan tevreden. Maar stilzitten is er niet bij. Met behulp van Comm’ant X BPM software heb je het ideale gereedschap om voortdurend aan organisatieontwikkeling en winstverbetering te werken. Door samen periodiek de processen en resultaten te evalueren stuur je proactief op winst en waarde voor alle stakeholders.

 

Doe mee en leer deze unieke kennis direct toepassen in jouw praktijk!

Over deze kennissessie

Partner Comm’ant
Tijden 12.30 tot 13.15 uur
13.20 tot 14.05 uur
14.10 tot 14.55 uur

Geinteresseerd in deze en andere kennissessies? Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen bieden onze partners u kennissessies aan waar wordt ingegaan op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie spelen. Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.