Meet the future!

Demo

Meet the future!

CofanoBlue: The next generation Quality & Risk Management System

Veel organisaties hebben een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op Excel, Word en/of Visio, anderen zijn al op enige mate geautomatiseerd waarin ook documentbeheer is geregeld.
Maar kunt u met deze systemen uw control en improve cyclus ondersteunen?

 

Hoe beweegt uw organisatie zich op de digitale snelweg?

 

Wie is Koos Leeuwenstein?

Als organisatieadviseur heb ik de afgelopen twintig jaar veel complexe verbeter- en veranderprojecten geleid, waarbij ik samenwerking centraal stel. Het verbinden van alle interne stakeholders uit organisaties en het gebruik maken van de in organisaties aanwezige vakkennis, is wat mij betreft de basis om veranderingen/verbeteringen te realiseren.

Ik ben van mening dat iedere organisatie elke dag zich de spiegel voor moet houden en zich af moet vragen: Wat gaat er goed, wat kan er beter, welke ontwikkelingen hebben invloed op de bedrijfsvoering en hoe kan ik het beste uit de medewerkers boven halen. Door te luisteren, te betrekken en te vertrouwen ontstaat immers draagvlak voor verandering.

Over deze kennissessie

Partner Cofano Software Solutions B.V.
Spreker Koos Leeuwenstein
Tijden 13:10 – 13:40 uur
14:30 – 15.00 uur

Geinteresseerd in deze en andere kennissessies? Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen bieden onze partners u kennissessies aan waar wordt ingegaan op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie spelen. Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.