Optimaliseer je value chain met Augmented Reality

Masterclass

Optimaliseer je value chain met Augmented Reality

Niks “imagine what you can do with it”, maar “look what we have done!”

Op YouTube circuleren de mooiste visionaire video’s, maar wij richten ons graag op wat er daadwerkelijk echt mogelijk is. TWNKLS zet Augmented Reality (AR) in om verkoopprocessen te optimaliseren en bedrijfsprocessen te verbeteren. Als pionier, hebben we meer dan 8 jaar ervaring met het ontwikkelen van AR voor Industry, Commerce, Security en Health.


In zijn keynote geeft Gerben, founder TWNKLS, o.a. antwoord op de vragen: Hoe heeft Ottolift met behulp van augmented reality zijn complete proces, van verkoop tot installatie teruggebracht van 63 dagen naar 48 uur? En hoe heeft Innovam 450 Lamborghini monteurs in 2 weken getraind met een gestandaardiseerde blended learning leeraanpak? Naast verscheidene business cases op het gebied van kwaliteit en procesverbetering is er ook de mogelijkheid om zelf met de AR-tools aan de slag te gaan! Tot dan!

Over deze kennissessie

Partner TWNKLS| augmented reality
Sprekers Gerben Harmsen & Marnix Kickert
Tijden 13.00 uur / 13.30 uur / 14.00 uur

Geinteresseerd in deze en andere kennissessies? Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen bieden onze partners u kennissessies aan waar wordt ingegaan op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie spelen. Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.