Zonder risico’s geen toekomst

Workshop

Zonder risico’s geen toekomst

Ondernemen is risico’s nemen. Daarbij zult u regelmatig de grenzen moeten opzoeken. Hoe gaan individuen, organisaties en externe stakeholders om met risico’s? En hoe kunt u zelf van binnenuit meer de regie nemen over de buitenwereld en daarmee over uw eigen toekomst?

Tijdens een half uur durende workshop gaat u ervaren hoe u in uw eigen denken en werken omgaat met risico’s. Wat is uw risicobereidheid? Welke afwegingen maakt u?

Dagelijks moet u als individu en als organisatie zien te dealen met kansen, risico’s, gedrag en beïnvloeding van bijvoorbeeld stakeholders. Hoe gaat u met deze dilemma’s om?

Bereid u voor op een workshop waarbij u wat lef zult moeten tonen…

Een greep uit de onderwerpen en vragen die aan de orde komen tijdens de workshop

Wie is Edwin Martherus?

De workshop wordt gefaciliteerd door Edwin Martherus (GoRisk). Edwin is senior consultant, trainer en coach voor organisaties, teams en individuen bij het nemen van de regie over hun eigen potentieel (kansen & risico’s) in een snel veranderende wereld. Hij wordt blij en krijgt energie als mensen geïnspireerd en gemotiveerd raken en de verwachtingen van zichzelf en anderen overtreffen. Hij kijkt er naar uit om u te mogen begroeten in de workshop en met u het goede gesprek aan te gaan.

Speed-consulting

Maak gebruik van Edwin’s expertise en reserveer 10 minuten met hem 1-op-1.

Over deze kennissessie

Partner NEN
Spreker Edwin Martherus
Tijden 12.30 tot 13.00 uur
13.50 tot 14.20 uur

Geinteresseerd in deze en andere kennissessies? Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen bieden onze partners u kennissessies aan waar wordt ingegaan op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie spelen. Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.