Congrespartners

Ook partner worden van het Jaarcongres Kwaliteit? Bekijk hier de mogelijkheden.

Bureau Veritas

Bureau Veritas is wereldwijd een professionele dienstverlenende organisatie. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om organisaties te helpen bij het realiseren, het onderhouden en het aantonen van de verplichtingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen (QHSE & SA – Quality, Health & Safety, Environment and Social Accountability).

Censor

Censor heeft jarenlange ervaring in het verduurzamen van menselijk potentieel en het optimaliseren van bedrijfs- en productieprocessen. We vergroten de doelmatigheid van een bedrijf en minimaliseren de faalkosten.

Cofano Software Solutions

Grip op de organisatie is waar u naar streeft. Zodat u tijdig kunt (bij)sturen. Daarvoor is toegang tot de actuele status van bedrijfsprocessen cruciaal. De web-based bedrijfssoftware van Cofano biedt u direct inzicht in de voor u relevante procesinformatie. Denk aan de financiële prestaties van uw bedrijf bijvoorbeeld, de capaciteit van medewerkers of andere ‘resources’ of de projectplanning. Met één druk op de knop vertalen de producten van Cofano de procesinformatie naar heldere, grafische overzichten. Zo houdt u controle over de kern van de zaak.

Comm’ant

Met de webbased Comm’ant software voor kwaliteitsmanagement en procesmanagement en het Process Model Canvas wordt u direct duidelijk waar de mogelijkheden liggen om de winst te verbeteren: door kosten te besparen, de cashflow te verbeteren, omzetgroei te realiseren of zelfs de prijs te verhogen. Met Comm’ant geeft u invulling aan de 4 onderstaande kernaspecten van de moderne bedrijfsvoering.

DNV GL

De drijfveer van DNV GL is het waarborgen van leven, eigendommen en het milieu. Vanuit deze doelstelling helpt DNV GL organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren. DNV GL is ’s werelds grootste classificatiemaatschappij voor schepen en offshore-installaties. Het bedrijf speelt tevens een toonaangevende rol als technisch adviseur voor de olie- en gassector en als inhoudelijk expert voor bedrijven in de energiewaardeketen. DNV GL is bovendien een van de grootste certificatie-instellingen wereldwijd.

NEN

NEN ondersteunt in Nederland het normalisatieproces. Als een partij zich tot NEN richt met de vraag om een afspraak tot stand te brengen, gaan wij aan de slag.

RASCI methode

Wij geloven dat er in elke organisatie meer potentie zit en dat je met de juiste mensen aan tafel kunt bereiken wat je maar wilt. Op basis van onze jarenlange ervaring met veranderprocessen hebben wij een unieke RASCI-METHODE© ontwikkeld en telkens weer verfijnd. Wij faciliteren organisaties bij de gewenste verandering en geven training en advies om hun ambities waar te maken.

Scienta

De oranje draad in uw organisatie. Scienta helpt u om werkwijzen helder vast te leggen. Om processen en procedures te beschrijven. En om kennis actief te gebruiken in uw organisatie. Ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar een kwaliteitssysteem, voor het managen van uw processen of als u de zaken gewoon goed op orde wilt hebben. Als de oranje draad in uw organisatie.

Smile

Online software voor grip op risico’s. Met Smile werk je plezierig aan minder risico. De software is leverbaar als ‘losse’ modules of als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. strategische onderwerpen als Kwaliteit, Veiligheid en Privacy/AVG/GDPR.

Sustainalize

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, CSR en sustainability. Slechts een paar termen die gebruikt worden voor bedrijfsactiviteiten die verder gaan dan de winst en verliesrekening. Voor ons staan ze gelijk aan een integrale visie op ondernemen, het creëren van meerwaarde voor alle stakeholders, en onderscheidend vermogen.
Wat is de maatschappelijke betekenis van uw organisatie, waar zit de daadwerkelijke impact?  Hoe zorgt u dat uw bedrijf over 100 jaar nog steeds bestaat? Duurzaamheid, dat is innovatie en verandering, vooruitkijken en in contact staan met de buitenwereld.

TGTHR

TGTHR is hét kennisplatform voor duurzaam ondernemen en heeft als doel zoveel mogelijk duurzame ondernemers en professionals met elkaar te verbinden.

TWNKLS | augmented reality

TWNKLS is het augmented reality computer vision powerhouse dat Augmented Reality (AR) inzet om verkoopprocessen te optimaliseren en bedrijfsprocessen te verbeteren. Als pionier, hebben we meer dan 8 jaar ervaring met het ontwikkelen van AR voor Industry, Commerce, Security en Health. Onze AR-applicaties zijn meerdere malen bekroond en hebben wereldwijd +2 miljoen downloads. Op YouTube circuleren de mooiste visionaire video’s, maar wij richten ons graag op wat er daadwerkelijk mogelijk is. Niet “imagine what you can do with it”, maar “look what we have done.” TWNKLS is o.a. verantwoordelijk voor de Standardised Learning applicatie van de Innovam/Lamborghini engineers.

TWI Instituut

De Training Within Industry (TWI) methoden helpen supervisors bij het aansturen van mensen, het goed instrueren van medewerkers en het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden.

Ook partner worden van het Jaarcongres Kwaliteit? Bekijk hier de mogelijkheden.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.