Plenaire programma

Tijdens het plenaire programma bieden drie inspirerende topsprekers u onmisbare inzichten in de toekomst van organisaties:

impressie15

10.40 – 11.25 uur

Het bedrijf van de toekomst

Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist

De wereld om ons heen verandert razendsnel en wordt inmiddels gedomineerd door exponentiële technologie en ‘disruptie’. Maar hoe gaat uw organisatie daar nu mee om? Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk opent het congres met een inspirerend betoog over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Organisaties moeten dus snel en ingrijpend veranderen… maar hoe doet u dat?

impressie16

15.10 – 15.50 uur

Zó ontdekt u kansen voor ­innovatie en kwaliteit

Prof.dr. Jeff Gaspersz, hoogleraar Nyenrode en coach op het gebied van innovatiemanagement en business creativiteit

In deze presentatie laat Jeff Gaspersz zien hoe u als (kwaliteits)manager permanent kansen kunt ontdekken. Kansen om doelen te bereiken en ambities te realiseren. Wat kunt u hierover leren van de meest innovatieve organisaties en leiders? Wat zijn de kleine acties met een positief effect op het innovatievermogen van uw onderneming? Hoe passen we dat toe in ons eigen team en in de organisatie?

impressie14

15.55 – 16.35 uur

Uw bedrijf heeft sowieso geen toekomst!

Guido Thys, dwarsdenker en bedrijfsverloskundige

Tijdens deze indringende afsluiting toont Guido Thys aan dat organisaties by default geen toekomst hebben. Dat is nooit zo geweest en in periodes van eenparig versnelde ontwikkelingen smelten valse zekerheden als watersneeuw in de woestijn. Hij graaft samen met u naar de diepste kern van uw organisatie en de economie waarin ze functioneert. Hij maakt een eigengereide samenvatting van de ­andere presentaties van het congres en voegt elementen toe van honderden workshops en gesprekken met ­managers, ondernemers en beleidsmakers. Zo komt hij uiteindelijk uit bij een blauwdruk van succesvolle spelers anno 2018.

Mis ook de kennissessies niet! Bij stands op het stationsplein, in de diverse subruimtes en in authentieke rijtuigen bieden onze partners u kennissessies aan waar wordt ingegaan op concrete vraagstukken die ook in uw organisatie spelen. Zo wordt u in één dag volledig bijgepraat over alle actuele topics die ook in uw organisatie kunnen spelen.

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.