Het bedrijf van de ­toekomst

10:40

Congreszaal

45 minuten

De wereld om ons heen verandert razendsnel en wordt inmiddels gedomineerd door exponentiële technologie en ‘disruptie’. Maar hoe gaat uw organisatie daar nu mee om? Topspreker, trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk opent het congres met een inspirerend betoog over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen. Organisaties moeten dus snel en ingrijpend veranderen… maar hoe doet u dat? 

 

In een wereld die snel verandert, is experimenteren opeens een voorwaarde voor continuïteit. Welke structuur en cultuur zijn daarvoor nodig? Hoe ‘managet’ u onzekerheid? En wat zijn eigenlijk de succesfactoren om de toekomst te halen? Moeten we de uitvoering van processen nog aan mensen overlaten of kunnen voorspellende en herhalende taken beter worden uitgevoerd door algoritmen? De ‘self-tuning-enterprise’ komt eraan.

 

U maakt kennis met 10 heldere stappen, opmerkelijke cases en inspirerende voorbeelden. Hoe kunt u ‘de nieuwe wereld’ gebruiken om uw organisatie naar de volgende fase te brengen? Hoe bouwt u aan de organisatie van de toekomst?

  • Richard van Hooijdonk

    Trendwatcher en futurist

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.