Uw bedrijf heeft sowieso geen toekomst!

15:45

Congreszaal

40 minuten

Tijdens deze indringende afsluiting toont Guido Thys aan dat organisaties by default geen toekomst hebben. Dat is nooit zo geweest en in periodes van eenparig versnelde ontwikkelingen smelten valse zekerheden als watersneeuw in de woestijn.

 

Hij graaft samen met u naar de diepste kern van uw organisatie en de economie waarin ze functioneert. Hij maakt een eigengereide samenvatting van de ­andere presentaties van het congres en voegt elementen toe van honderden workshops en gesprekken met ­managers, ondernemers en beleidsmakers. Zo komt hij uiteindelijk uit bij een blauwdruk van succesvolle spelers anno 2018.

 

Succes is meer dan ooit gebaseerd op kwaliteit. Daarbij heeft ‘kwaliteit’ echter een geheel andere inhoud dan de voorbije jaren. Waarde is cruciaal. Maar waarde voor wie? En hoe?

 

Waarom ligt de focus van de meeste organisaties ­verkeerd? Met welke eenvoudige ingrepen wordt uw onbenutte 90% potentieel bereikbaar? Deze en vele andere kwesties worden onderworpen aan de energie en humor van Guido Thys.

  • Guido Thys

    Dwarsdenker en bedrijfsverloskundige

Copyright 2018 Kwaliteit in Bedrijf. Alle rechten voorbehouden.